Boats for Sale & Yachts

Home » All Boats » One Off Quorning 33 Trimaran 33Ft Trimaran 1979

One Off Quorning 33 Trimaran 33Ft Trimaran 1979 Boats for Sale & Yachts


One Off Quorning Boats Review and Specs

Year: 1979  
Manufacturer: White Whale Yachtbrokers
Price: EUR 52,500
(US$72,492)  


One Off Trimaran, design by Bengt QuorningDeze Trimaran is ontworpen door Bengt Quorning, die samen met zijn broer de beroemde ‘Dragonfly’ werf hebben opgericht. 2 jaar na dit ontwerp zijn ze gestart met de bouw van de trimarans met zgn. Swing-wing systeem. Deze One Off is waarschijnlijk een design studie van de Quornings. Huidige eigenaar heeft de tri reeds tien jaar in bezit en er meer dan 6000 uur ingestoken om haar te restaureren tot wat ze nu is. De zeileigenschappen zijn niet te vergelijken met een monohull, en één maal op een tri op het ruime water gevaren te hebben, raakt u verslaafd aan haar snelheid. Op één van de rompen stappend ervaart u gelijk de enorme stabiliteit van een Multi hull. De 2 beams aan stuur-, en bakboord hebben grote inspectieluiken. In de rompen kunt u veel (groot) materiaal kwijt. Verder aan boord komend is er een behoorlijke kuip. Als u de salon binnenstapt vallen direct de twee hoogliggende slaapplaatsen op. Daaronder zijn twee langs banken en een kajuittafel. In de kajuittafel is het steekzwaard verwerkt. Aan de linkerzijde de kombuis en rechts de navigatiehoek. Voor in de boeg is nog een dubbel bed. Bent u op zoek naar een goed handelbaar, snel zeiljacht, en wilt u wat anders dan anderen, dan is dit een mooie kans om met veel bekijks mooie tochten te maken. Wij nodigen u van harte uit deze trimaran te komen bezichtigen in de buurt van Leeuwarden.


Fuel 
Hull Material 
Hull Shape 
Beam 
Max Draft 
Draft Board/Drive Up 
Dry Weight 
Engine Make 
Engine Year 
Fuel Capacity 
Length Overall 
Cabin Headroom 
Number of Heads 
Water Capacity 
Engine Hours 
Number of Berths 
Number of Engines 
Max Bridge Clearance 
Diesel
Composite
Trimaran
23 ft 2 in
6 ft 7 in
2 ft 7 in
6614 lb
B�ta Marine
2008
13 gal
33 ft 2 in
6 ft
1
50 gal
140
3
1
52 ft 6 in


Contact Information

Phone:
Fax
+31 (0) 168 820 208
+31 (0) 848 372 701
Please Add a comment before the calling of One Boats, we will inform your mail address to the owner of boats. They will reach to you from email or your phone.

One Off Boats for Sale Craigslist & One Off Specs & Pictures

listed in this advert.
Explore full detailed information & find used One Off boats for sale near me.
®️LuxurYatch.com Leader Platform For Sale Boats & Yachts. All Pictures Captured and Received to us from Sellers. Also, All Photos & Informations Are Updated.
For more related One Boats, please check below. We have totally 62.000 model One Boats on our website.

] }
Tags: All Boats for Sale - White Whale Yachtbrokers -