Boats for Sale & Yachts

Home » All Boats » Vripack Kotter 11.50 ak 2001

Vripack Kotter 11.50 ak 2001 Boats for Sale & Yachts

Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All Boats
Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All Boats
Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All Boats
Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All Boats
Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All Boats
Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All Boats
Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All Boats
Boats for Sale & Yachts Vripack Kotter 11.50 ak 2001 All BoatsVripack Kotter 11.50 Boats Review and Specs

Year: 2001  
Manufacturer: Easy Yacht Brokerage
Price: EUR 198,000
(US$263,657)  


 

 


 

 


 

 


 

 

 

Zeer compleet werfgebouwd schip. Uitermate geschikt voor langdurig verblijf aan boord en/of lange reizen. Prettig zeegedrag door multiknik rompvorm , kimkielen en fraaie waaiersteven, dit ondersteund door een strijkbare mast met steunzeil. De betimmering van interieur en dek zijn uitgevoerd door een gerenommeerd scheepstimmerbedrijf. Het interieur is betimmerd in het bij een kotter behorende mahonie. Ingebouwde spotjes in alle plafonds. Achterkajuit met ruim vrijstaand kingsize bed (2.00×2.20m) met aan beide zijden nachtkastjes. In één van de nachtkastjes ingebouwde brandkast. Aan het hoofdeinde een groot venster dat prachtig uitzicht vanuit bed over water biedt, goede ventilatie verzorgd en tevens als vluchtluik kan dienen. Voor zeetrajecten is een op maat gemaakt stalen luik voor dit venster te plaatsen. Wastafel uitgevoerd in r.v.s. met daarboven ruime medicijnkast met spiegel. Zeer veel kast-en bergruimte waarbij een ruime hangkast. In aparte ruimte ,aan kleine hal grenzend, een ruime betegelde douche (1,25 x 1,25m) met thermostaat kraan. Voor deze doucheruimte een eveneens betegelde kleedruimte van dezelfde afmeting. In deze kleedruimte bevindt zich tevens de weggewerkte stalen deur naar de machinekamer. Aan de bb zijde van de kleine hal bevindt zich de betegelde toiletruimte met toiletpot op senior-hoogte met vacüum-hydro systeem, r.v.s. wastafel en veel kast-en bergruimte. De salon heeft een halfronde salonbank bekleed met Telstar Boblesse en Navy Marine. In deze ruimte veel kast-en bergruimte. De keuken heeft een U-vormig werkblad waaronder ingebouwd een koelkast alsmede een ingebouwde separate diepvriezer. In de wand een ingebouwde combi-magnetron. In het werkblad een keramische kookplaat (GEEN GAS AAN BOORD!) Tevens in het werkblad weggewerkt een afvalbak van 38 ltr. Een r.v.s. afwasbak met extra lekbakje, twee kranen waaronder één thermostaatkraan. In deze ruimte aan bb de dinette met ruime eettafel en twee banken. Deze zijn zeer eenvoudig om te bouwen tot de 5e en 6e slaapplaats. In de voorkajuit bevindt zich een tweepersoons bed alsmede een ingebouwde en weggewerkte wasmachine. Bovendien ook hier veel kast-en bergruimte. Alle vensters en poorten zijn voorzien van dubbelglas, lichtgetint (Gebo). Daarnaast zijn er voor alle poorten bijpassende horrenluiken. De zeerailing, bolders en zwemtrap zijn uitgevoerd in extra zwaar r.v.s. Ook de 4×2 fenderhouders, davits, kikkers zijn vervaardigd in r.v.s.Het windscherm is van glas en de daarop aansluitende buiskap is gemaakt van extra zwaar tentdoek, zoals gebruikt bij cabriokappen van auto\\\’s. Voor zonnige dagen is er de op maat gemaakt bimini (zonnetent) met r.v.s. steunen. Voor alle vensters op maat gemaakte zonwering. Het ruime achterdek biedt plaats aan een grote tuintafel met 4/6 stoelen. Tegen de achterzijde is een bakskist geplaatst die naast bergruimte ook extra zitplaatsen biedt met de op maat gemaakte zit-en rugkussens.


Fuel 
Hull Material 
Number of Engines 
  
Diesel
Steel
1
 


Contact Information

Phone:
Fax
+31 (0) 20 – 894 3507
Please Add a comment before the calling of Vripack Boats, we will inform your mail address to the owner of the boats. They will reach you by email or phone.

Vripack Kotter Boats for Sale Craigslist & Vripack Kotter Specs & Pictures

listed in this advert.
Explore full detailed information & find used Vripack Kotter boats for sale near me.
®️LuxurYatch.com Leader Platform For Sale Boats & Yachts. All Pictures Captured and Received from Sellers. Also, All Photos & Information Are Updated.
For more related Vripack Boats, please check below. We have a totally of 82.000 models Vripack Boats on our website.

] }
Tags: Easy Yacht Brokerage -